Om os

OM OSS

LivingSport A/S grundades 2006. Vi är leverantör av träningsutrustning och tillgodoser detaljhandeln i hela Norden. Våra kunder är främst återförsäljare som sportbutiker, onlinebutiker och specialbutiker samt utvalda kommersiella partners.

Vi lägger stor vikt på att våra återförsäljare endast behöver koncentrera sig på försäljning. LivingSport A/S arbetar kontinuerligt med att optimera försäljningsrelaterad integration, logistik och service. Vår viktigaste uppgift är att skapa en trovärdig, enkel och problemfri försäljning av produkter med hög tillfredsställelse för såväl konsument, återförsäljare och oss som leverantör.

LivingSport A/S är en del av koncernen Fitness & Healtcare Group som har totalt 70 anställda. Bortsett från LivingSport består gruppen av MedicSport og Fitness Solutions, som säljer professionell träningsutrustning, och Proterapi, som säljer utrustning för sjukgymnastik och rehabilitering.

Vårt samarbete med MedicSport, Fitness Solutions och Proterapi och vårt breda utbud av återförsäljare leder till positiva synergieffekter, vilket syns genom att vi ständigt kan vara i framkanten av fitnessindustrins trender och snabbt känner av pulsen på den professionella träningsmarknaden.

  

 

Vänta ...